Aepul Roza - yang tak pernah mencintaiku

Ternyata hadirmu tak sesungguhnya
Ternyata cintamu tak sesungguhnya
Disaatku tak sedang bersamamu
Disaat kujauh dari dirimu

Rindu yang kau rasa tak sebenarnya
Cinta yang kau rasa juga tak nyata
ternyata kau tak pernah menungguku
Ternyata kau tak selalu  mengharapku

Kau adalah wanita yang tak pernah mencintaiku
dan kau adalah wanita yang tak pernah akan merindukanku
Betapa pedihku rasa
Betapa sakit didada
Karna engkau wanita yang tak pernah mencintaiku..



Letting you go

Long time no see, you got prettier
Your brightly smiling face, my heart hurts
I have so much to say, but I bury them inside my heart
Because I have to let you go..

When you wake me up, when you cook for me
When you sometimes wait for me secretly
And jump out at me
When we kiss, when we first met
All of these do not let me forget you

It has to be you, I can't live without you
I try to fight it off, I try to push you away, but I can't
because I love you, because I love you
because you have all my heart

When I wake up alone, I remember you
When I eat alone, I miss you
Sometimes living is too much
When I want to lean on someone
When I dream about you, I want to hug you
When I see someone like you
These moments make me miss you more

When we're born again, when we meet again
Let's notice each other sooner
Let's never say good bye
I as you man, and you as my girl
Let's live like that forever
It has to be me, you can't live without me
I know your heart better than anyone else
But I'll let you go
because I love you, because I have to
because you have all my heart

I hate to let you go,thats what my heart says
But I have to let you go

***********************
Letting you go, FT Island



Hong ki's voice daebak!!



Giveaway Jom Menang


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
i) 1 set perfume bernilai RM120.00
ii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iv) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain

Hadiah ditaja oleh Loveperfume & Yumida


TAMAT: 9 NOVEMBER 2013

That moment

So.. from KL to Jengka for Syazani's E-day last Sunday.. Alang-alang tu terus tinggal ruman Wan sampai Raya Haji je lah..




Kawan sekolah rendah ni. Zaman hingus belum habis kering. Kenduri dia makan sedap. Ikan patin masak tempoyak kot.. My favo! Ohemji.. Tak dua ketul pulak aku sebat. Orang lain bertunang tapi tengok lah siapa yang beria. Yang kawan aku Si Mus tu siap dengan pakai benda alah tu, si Wawa dengan macam princess ha.. HAHA..They so funny. Make fun sangatss.. Snap pic tok sah  cite lah kan.. Memacam.. Happy!:D

Congrats Syazani!

My Raya.

Raya haji tahun ini sangat happy sebab mak su and cik bell ada.. Pak Teh and family pun balek. So rumah sangat gegak gempita. Sampai tak tahu nak tidur mana.. Wan tempah lemang. Tok buat ketupat. Dua-dua favo kuh.(Apa je yang tak favo kan). Pagi  tu aku dah makan ketupat cicah rendang for breakfast, pastu makan laksa,pergi raya rumah Cik Nab makan nasik minyak pulak. Habis je nasik minyak dalam pinggan Mus whatsapp kata nak datang. So cecepat balek. Dah makan aku ikut diorang raya rumah Aini. Makan macaroni goreng pulak. Air tebu lagi.. First time aku pergi raya orang hidang air tebu. Bapak sedap. Then memula nak pergi Jengka 7 rumah Yana tapi dia belom siap masak, so kitorang pergi rumah Lia.. Syazani and Mus tak kenal pun Lia ni. Sebab Lia kawan aku masa kat Seri. Tapi diorang okey.Boleh buat kawan. Hehe..Kat rumah Lia makan nasik minyak lagi. Mak Lia punya nasik minyak sapeje nak tolak.


Ni bestpreng kite masa dari zaman hingos berselipat.