Macam mati laki padahal frust je pun...


Nurul : kak Nina macam hantu Kak Limah dah.
Zyra: Alah kak.. Makan la.. Sapa nak teman kita makan. Sapa nak geng ngan kita nih..
Dayah; Alah kak.. Tak best lah akak asyik macam nih je.. Tak meriah la bilik...

Adik aku yang tak pernah bercinta pun tahu bagi nasihat tau...

I'm sorry girls. Aku sendiri pun annoying dengan diri aku sendiri. Thanx to him. Satisfied watching me like this? Happy with your life without me? Feel free? Yah, congrate. :)

5 comments:

adib syazwan said...

cikgu, menurut pengalaman saya, seharusnya cikgu busy kan diri cikgu dengan mende lain, xkesah la melancong ke, melepak ke, melalak ke, haha!
asalkan jangan bersendirian, cewah!

nyna amani said...

aku dah try. Tapi entah lah.. Mungkin makan masa kot..

Shahiza Chyz :) said...

be tough okayyy . chill jeaaa :)

Zakia said...

aku rasa ko kene gi karok ke..lepak2 dgn kwn ke..aku rse bru leh lupe..aku fhm kot..dlu aku pun mcm ni..ko lg la kn dh lme dgn die..better cari teman berborak..nti bleh lpe kat die..& doa..insyaAllah

Zakiah Adun said...

sedih la nyna bce entry nih.simpati pon ade. emmm, even sy yg da dekat setahun ni pon still x ilang lagi rse skt tu.. tp kte kena cool n kuat ^_^