Placenta White by Nikko

Korang dah try macam macam produk. Tengok member pakai/makan muka elok je jadi. Putih,gebus tapi tapi kat korang tak de perubahan pape. Pastu korang salahkan produk tu kata menipu. Bukan.. kadang kadang produk tu sesuai dekat orang lain tapi tak sesuai untuk kita. Jangan putus ada. Apa kata try Placenta White by Nikko ni pulak.



Pe benda doh Placenta White by Nikko ni??

Nikko Placenta White adalah fenomena terbaru dalam segmen produk putih dan juga rawatan kulit. Walaupun produk ni baru dilancarkan, dia dah ada pengikut and testimoni sendiri.

Untuk lebih details, korang boleh bukak website, Facebook or Instagram diorang. Nah, aku kasi link. Pergilah nak baca testimoni dia ke apa ke..

  • Website : www.beautybynikko.co
  • Facebook : https://www.facebook.com/nikkoplacentawhite
  • Instagram : Placenta_White
Apa yang membezakan dia dengan produk lain is, produk ni menggabungkan 3 elemen aktif dan beberapa bahan lain;

• Glutathione & Collagen – untuk putih & gebu
• Vitamin C – anti jerawat, baiki kulit berparut
• Protein Salmon Placenta – protein dalaman ikan salmon,bagus untuk anti aging dan melambatkan monopaus

Jangan risau sebab Placenta White ni dah lulus ujian makmal dan sedang tunggu sijil KKM je. Sebab sijil kan ambek masa (5-6 bulan). Tapi SURE dah lulus ujian makmal. Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP dan paling penting HALAL ye.

Satu botol ni ada 60 bijik, cara makan dia sebijik lepas breakfast, sebijik lepas dinner. Kiranya cukup untuk 1 bulan. Tablet dia sedap,sebab perisa strawbery. Macam gula gula. Nak hisap boleh, nak terus telan pun boleh. Suka hati korang.

Yang bestnya benda ni ibu mengandung boleh makan, ibu menyusu boleh makan, period ke semua boleh. Takdek pantang pantang. Cuma kurangkan kafein and minumlah banyak air masak. 

Harga? Murah dan berbaloi.

  • Harga Produk sebotol untuk semenanjung rm90.00
  • Harga Produk sebotol untuk sabah dan sarawak rm95.00
Nah aku bagi testimoni siket.


Selamat menggebukan diri!


2 comments:

Zie Fauzi said...

semoga berjaya !!!

Sha amiera said...

Nikko placenta
1botol rm80
Offer 2botol rm150
Pm/whatsapp:0174779638