ask.fm , jom tanya dan jawap

Tadi kan aku godek-godek benda lama. Then terjumpa formspring aku. Dah lupa password. but still can read it.

Kat sini. FORMSPRING.

Aku paling suka soalan nih.

Kawan aku sorang ni ex bf dia, bf dia, sorry to say la laki Malay.  Nak  non-malay je.. Then tanya aku pulak. Nak la. Tapi kalau bangla, Endon, Myanmar. Tak pe lah. Malay boy ramai lagi.

Yang ni pulak dari adib. Dekat formspring aku tu, memang kawan aku dua orang ni je la yang suka tanya.
Hahaha. Mengong toi. Seronok sebenarnya main benda alah ni. Aku baca balik and tergelak gelak. Sampai jumpa yang 'dia' tanya, spoil terus. HAHA.

Ok, disebabkan nanti mood aku hilang and aku pun dah tak ingat password, aku main benda lain pulak. Hehe.

Aku jumpa Ask.fm ni dekat twitter. So aku bukak account ni pulak. So, jom ramai-ramai join ASK.FM. Tanya la apa-apa pun okeyy. Seronok kot. Yang tak ada account pun boleh je nak tanya.

Kat tepi ni ada kotak dia. Tanya nanti aku jawap okeyy. :)

My ASK.FM. Click HERE.

1 comment:

Zakia said...

o aku ingat ask.fm ni radio..huhuhu..macam formspring jugak la ek