Ku putuskan tuk....



Aku benci rasa tunggu text dari orang.
Aku benci bila aku rasa aku tak nak reply tapi akhirnya aku reply.
Aku benci rasa geram bila orang tu lambat reply text.
Aku benci bila aku nak mandi pun bawak handphone dalam shower.

Yes, I hate this feeling.
Please end it now!!

Hari ni nak off fon.

6 comments:

TanpaNamaDer said...

sama la gua pun ... kalu lmbt reply mesg, uat gua geram. feeling dah lari ma kalu lmbt reply hehe

Yumida Huda said...

bahaya klo hp kene air
tiada galang gantinya
follow here :)

nyna amani said...

TanpaNama : ha ah, memang pun..

YUmida : Kan? Ok,tq!

amirasyakira said...

aku pon benci. tapi sebab aku suka tunggu jugak.

[loser sickness]

waddah jannah said...

sabor,,,

nyna amani said...

Syakira : Sangat loser sickness! Kan..? Arghhh!

Waddah : Sabar.. :)