Crazy weekend!

Weekend! Mari kita buat perkara yang kurang berfaedah.

First, make up tengah-tengah malam.
Kahkahkah.. Kawan aku comment kat FB, hantu mata.. Thanx to zyra hanee conteng muka kita.. :)

Kedua, pergi playground maen buai malam-malam.
Eh, mana pic maen buai? Japp..
Kesian buai ni kena bertahan berat aku kan.
Sunday! Jom pergi Taman Layang-layang.. Alolo.. Romantika sungguh tempat ini..
Hp asyik kat tangan je. Mesti orang ingat dok sms bf, padahal  dok tweet jee.. Hehe
Kau ada pic hudus cam niyh? Aku ada..
Baju pinky habes tu baju yang kawan aku kasi tu.. Yang aku cakap ri tu.. Hehe. Thanx to him.. ^_^

Main make up-make up malam sabtu, main buai malam ahad. Balik main buat tengok carekarama sambil buat latihan math and latihan Arab.. Ha, sila percaya.. Petang tadi pergi Taman Layang-layang.. 

Terima kasih kepada Efa kerana bagi pinjam broadband.
Maka, adalah update dari saya..
Esok saya ada public speaking.
Wish me luck!
:)









5 comments:

Jannah Latif said...

part yg kne make up tu seriously cntik.. :)

nyna amani said...

@Jannah Latif Tenkiyu Jannah.. :)

Lukman Hakim said...

Silaturrahminya dari saya..
met berliburan..
I like it :)

IdaRaida said...

ha kan best cani..:)
happy je..:)
makin comey kan..

nyna amani said...

@IdaRaida Hehe.. Alhamdulillah.. :)