Moga bahagia sampai syurga. :)


Muniey's big day sa...ngat awesome! She's super duper beautiful tadi.. 

Aku paling suka this pic. Don't know why.. :)



Semoga bahagia sampai syurga.. :)
Dak demuk ni muka tak puas ati sebab aunty Tiqah dia tak nak balik lagi and sibuk nak snap-snap pic je. Haha

Pic syok sendiri haruslah ada kan.
Ba...nyak nak story sebenarnya but tak sempat. Just quick update. Petang kang nak gerak balek then esok dah nak kena pergi Ipoh. Sangat amat letih. Rasa tak sempat nak update dah lepas ni sebab terus balek kolej.. Haiiya.. Penat oh..

Ini pic dari nset kitorang. Ada pic dari photographer snap masa dalam bilik pengantin and masa atas pelamin. Siap shoot muka terkejut segala.. Best............ sangat!

Masa dekat meja pengantin, abang kepada hubby Muniey pesan macam ni kat Muniey, "Jaga adik kome baik-baik eh.." Muniey angguk-angguk. That's so sweet. Sangat touch!

To Muniey,
You are so beautiful today. Seriously masa peluk-peluk nak balik tadi I really mean it.
She's a nice person. InsyaAllah dapat jaga rumahtangga dengan baik.
Entah bila dapat jumpa lagi. Cepat-cepat dapat baby comel-comel tau.
Luv you friend. :')

Nothing to worry,
one fine day,
we'll meet our Mr Right.
:)








2 comments:

nurshamila said...

its her big day, so mesti la dy yg paling menonjol kn? hehe tp akak pon cantik jgk. nice baju

nyna amani said...

@nurshamila
mestilah..
thanx.. :)