Terima kasih awak-awak semua.

Type dengan selaju mungkin. Mak dah bising suruh buat sandwich untuk bawak esok. Nak pergi Ipoh.. Yahhoo...

Ok, entry ni nak big thanx kat orang-orang yang tolong saya sehari dua ni.

First, thanx to my friend, Walidah sebab bagi tumpang rumah dia. Bukan dia saja, mak dia yang comel, ayah dia yang kelakar, kakak dia yang lawak juga, and abang dia yang ensem tu. Semua layan saya baik sangat. Mak dia siap bungkuskan rendang daging untuk saya bawak balik. Ayah dia bungkuskan saya kerepek bawang yang famous kat jengka tu. Kakak dia yang sporting sangat-sangat. Buat saya macam family sendiri! Mak dia selalu tanya, "Nyna makan tak blablabla.." dan saya akan jawap, saya makan semua mak cik. Tolak batu dengan kayu je. Mak saya ajar, pergi rumah orang jangan cerewet. Hehe.. Waliey, if you read this, kirim salam rindu pada semua ye. Nanti jemput datang rumah pulak.

Second is Juna. Saya tumpang kereta baru dia balek jengka. Saya just bayar tol je. Haha. Pergi and balik tumpang dia. Thanx Juna.

Third is semua kawan-kawan yang buat saya happy on that day. Efa, Myra, Tiqah, and semua lah.. Sayang korang!

Kakak and abang ipar waliey. Sebelah tu mak dia yang comel. :D

Dulu waktu sekolah,meja dia sebelah meja saya.
Sayang awak semua. Nanti kita jumpa lagi ya.. :)




1 comment:

waniey20~ said...

dear , jom join 1st contest saya :)

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/06/contest-1st-contest-by-waniey20.html