New Sem, new weight, new drama


I'm sorry.........

Eh, comot muka kan?
Aku harap dapat masuk kelas B semula. ok, memang itu yang sedang aku rasa. Aku rasa macam aku bukan diri aku dalam class A. Aku macam kurang cakap dan kurang bermaya macam pic kat atas. Nampak tak senyum tu senyum paksa?

After 2 months di rumah, tadi pergi timbang dengan Ira berat 45kg! Ok, sila percaya.

Ha.... Korang tengok drama Ameera tak? Tolonglah tengok. Drama tu best dan romantik amat!! Ok update cepat-cepat sebab guna BB orang.

p/s
nak pergi hafal bahasa Arab.
Esok ustazah nak tanya.
(ye-ye je)


7 comments:

Jannah Latif said...

berat dia dh turun, berat aku plak naik. yes2!!

nyna amani said...

@Jannah Latif
bagus la da naek!

nurshamila said...

akak, sama dgn berat saya la. akak kurus sgt

IdaRaida said...

ta bermaya ye.. tp comey jep..:)

nyna amani said...

@nurshamila

awak tinggi kot.. Akak ketot je.. Hehe

nyna amani said...

@IdaRaida
Macam tu comey? Haha.. Lemau je muka..

nadzirah sofia said...

ewah, dah kurus dah dia :)