My favourite scene.

  My favourite scene in Rooftop Prince. :)

My favourite scene in The strongest Kpop Survival.

Saje nak cakap, cite nih best sangat. Tengok tau.

Rooftop prince tu aku hasut Ira tengok. Dia yang tak pernah menangis tengok Korea pun touching. Best kan kalau our love story macam drama Korea. Love sampai 300 years.

Yang TSKS tuh pulak hasut Nurul dengan Zyra tengok. Dua-dua dok meroyan subnim dah. Satu kerja pun tak jadi. Aku dah habis tengok cite ni dua minggu lepas dah. Asyik delay je nak update. Ok, tengok tau. Sape nak boleh amek dengan aku. Hehe. ;)

2 comments:

nurshamila said...

alaa jgn la ckp, km kat sini takdak entertainment. dok kem sg besi pulak. askar kn? huhu

nyna amani said...

@nurshamila
La.. Ye ke.. Lappy pun x boley ke?