Korang ada rasa macam aku tak?

Ini adalah drumstik idaman ku. Haha. Weyh, kau tak rasa lahir dalam keturunan berpeha besar. Sangat tak cantek okeyh nak pakai seluar. Nak cari seluar pun susah sebab pinggang kecit, tapi peha besar. Erm, ramai jugak kan ada masalah macam ni. Sekarang jeans aku dah M size (radioactiv). Tapi kat rumah aku takut akan bertambah sebab hari-hari makan ayam. Amer tuh if tak ada ayam memang tak makan la nasik. Sekali dengan kitorang dah nampak ayam tak boleh tak makan.

So, aku rajinkan sikit dengan senaman yang Tat Loo ajar dulu. Entry tu aku dah hide sebab... ermm, malas nak ingat. Tapi senaman tuh macam kita kayuh basikal tapi very slow and jangan berhenti lima minit. If rajin buat, InsyaAllah boleh. Oh, teringat pulak si Tat Loo tu.

Siang tadi keluar dengan my adek. Pergi ECM then terasa nak makan Kenny, tapi kitorang dah order waiter datang cakap ayam habis and kena tunggu 20 minit. Diorang bagi mushroom soup free. :)

Rasa sangat tak best bila buat entry tak ada gambar. Oh, I need new hp. Tunggu sem baru ok.. Sekarang tengah papa. :( Pakai je la fon yang ada. 

Pastu pergi Mega. Beli barang nak buat spageti sume. Terasa nak makan. Takkan nak pergi SR je kan? Budjet kau anak Dato'?

Sejak-sejak aku memutuskan untuk hidup tanpa gangguan sesiapa ni, fon aku jarang berbunyi. So letaknya entah ke mana mana. Jumpa-jumpa je ada 8 text. Time tuh dah pukul berapa. Rupanya kawan-kawan aku ajak keluar. Sory korang....! Next time k..


Maaf kalau aku tak perasankan kamu selama ini. :)

7 comments:

ezyra daniel said...

wow...spagetti???hmmm sedap nye!!zyra pon slalu pon sndri je..tk pernah mkn kt SR pon..sedap tak kat sne??btw msti mhal arn...ngeee

nyna amani said...

SR ok la.. Tp if buat sendiri pun sama je... Lagi sedap kot if buat sendiri.. :)

IdaRaida said...

oh..! peha ida besar..so ida x kurus la nyna.:)

Awatif Azizi said...

rasanya buat sendiri lagi best kot.. =)

nyna amani said...

Ida; Hehe, sama la kita..

Awatif; memang pun. Lagi sedap.

Miss Iffa said...

I recently stumbled across your blog and I LOVE it! Mashallah sis, I love the layout to the content and everything in between!

Love from, THE EASTERN PEARL

nadzirah sofia said...

same goes to me..aku pun drumstick besa..cane nak kecikkan pun xtau la..