My first entry for this semester break!

Hello, I'm back!! Tapi my  lappy si yaww buat hal lagi. Entry first untuk semester break is, menjawap segala soalan. Soalan di FB, soalan follower.

Soalan ada tiga, tapi jawapan satu je.

  1.  Kenapa tukar link blog?
  2.  Kenapa dah tak active?
  3.  Macam mana boley lose weight? (kurang asam kan kawan aku)

Jawapan dia is, saya patah hati lah awak-awak.. :( Eyyewwww..

For those yang tak dapat cari blog nih,sorry.. I tukar link and dah publish kat Fb, maybe ada yang tak perasan. Masa ada yang tanya, I tak ada mood nak jawap. Sorry. 

Jawapan yang patah hati tuh betul ok. Bukan main-main.Lagipun I ada jugak update kan. Bacalah entry lama. Malas dah nak ingat. Sekarang nak blogging balek.

Okeyy, sila tonton ini pic.


Err, sebenarnya sangat malu okeyy nak upload pic yang lama tuh. gemok gila! Ish3, padan la boipren larikk. Hehe.. Ok la, ekceli ye kawan-kawan kuh, I tak diet lansung la.. Tak ada control-control makan bagai. Memang la masa mula-mula kuciwa tuh sampai dua hari tak jamah apa-apa. Bila ingat balek, terasa sangat stupidnya. Tapi bukan sengaja, memang tak ada selera. Rasanya berat turun sebab I da jemu makanan yang jual kat keliling hostel tuh. Kalau dah dua sem nak masuk tiga sem makan benda yang sama, memang la tak ada selera. Dalam sehari tuh, I makan nasik goreng dari siang bawak ke malam. Kadang-kadang tak habis. serius, sebab dah muak. Cuba keluar, if hang out ke makan bukan kat tempat tuh, memang lalu je I makan.


Thanx to someone sebab buat I'm back!
;) 

Selamat bercuti uitm's student. lama kan kita cuti kali ni.


6 comments:

IdaRaida said...

wah seronok..dpt lose weight! mahu juga.

patah hati?? ala sdeynya.
jgn sdey2 lgi tau..
kamu sgt comey! ramai yg tggu tuh.

anyway focus in ur study k..:)

nyna amani said...

Tenkiyu, you..

InsyaAllah.. :)

Zakia said...

nyna!! jeles ok..aku makin berat ni..nak jugak mcm ko :(

nyna amani said...

Haha, aku sebab makan ati weyy.
Biar je.. asalkan ati senang..

Jannah Latif said...

beza memang b'beza.. hehe
tahniah berat anda dh trun. :)

nyna amani said...

Hehe, tenkiyu Jannah