Aziera Adenan's Segmen

Minggu pertama yang boring. Jadi mari kita join segmen. dapat support blogger lain kan?




  1. Nama: Nina (Tuan dia tak cakap pun nama penuh ke apa kan.;p)
  2. Umur: Dua puluh dua tahun.
  3. Tarikh lahir: Dua puluh sembilan Oktober sembilan belas sembilan puluh.
  4. Sekolah: SK Maran,SK Jengka 5, SK Ulu Jempul, SK Jengka 4. SMK Seri Jengka, SMK Jengka Pusat 2. SMK Jengka Pusat. SMK Alor Akar.
  5. Hobi: Mengadap sebarang jenis social network.
  6. Bakat lain: Suara kuat macam petir. Tidur 24h.
  7. Personaliti: Kalau tak kenal kata sombong AND,ramai yang kata aku macam lembut (kononnya), sebenarnya Nauzubillahh..
  8. Warna kegemaran: Pink, yellow,mustard.
  9. Makanan kegemaran: Masakan mak. Ayam goreng dgn sayur air pun favorite dah tu.
  10. Minuman kegemaran: Ermmmm, ice lemon tea.
  11. Nombor kegemaran: Empat
  12. Perkara yang paling membuat anda stress: Assignment dan tak ada duet nak shopping. 
  13. Mood anda ketika ini: Seronok sebab tengah jawap soalan macam-macam ni. Tadi bosan.
  14. Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: Baa..nyak sebab ratu air mata kalau tengok cerita. Over je..
  15. Harapan masa depan: Jadi anak yang berguna, manusia berguna dan diredhai Allah. (I really hope this)
  16. Nama kawan baik anda:Azie,Lia,Aya,Hajar,Ain,Jannah, and.. eh,ramainya kawan baik. Sebab diorang mmg baik dan kawan baik saya.. :)
  17. Status anda? [Single/taken/married/etc]: SINGLE! :D
  18. Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: Saya nak pergi Makkah. SANGAT-SANGAT!
  19. Haiwan kegemaran: Err, saya bukan pencinta haiwan. Nak kata kuceng, saya suka kuceng cantik-cantik ja.. Keji.
  20. Luar negara yang ingin anda melancong: ISTANBUL. :))
  21. Siapakah idola anda: Sepatutnya yang menjadi idola Nabi Muhammad s.a.w kan. Ermm.. 
  22. Tempat yang paling indah pernah anda lawati: Bukit Broga. Ehhh?? Haha~
  23. Adakah anda takut pada hantu: Not really..
  24. Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: Tak ingat sebab hari ni asyik ketawa ja..
  25. Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: Saya tak dapat membohongi diri sendiri. First thing of cos lah saya shopping kan.. Selebihnya mesti my mom akan nasihatkan derma sikit. Belanja family pergi holiday or.. belanja semua pergi Makkah.. Yeayyh
Nak join jugak lettew.. 
Ok jom pergi blog nih.

7 comments:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Datang dari segmen yang sama. :D
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni!http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

♕tashyra said...

done follow :)
dari segmen yg sama http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

RaaRocherr said...

hai, dari segmen yang sama :) done follow. http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

jemput join segmen terbaru saya :)

http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-raarocherr.html

Meera Ishak said...

hai dtg dari segmen yg same :) done follow. visit mine back? and follow? http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html thankyou!

yaya lee said...

datang dari segmen yang sama xD DONE follow u. do visit mine and follow me back? terimakasih sayang : http://where-kidrules.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

#JemahAwesome said...

Hi,dari segmen yang sama! Done follow,mind follow me back? :3
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Nur Adila said...

Done follow, dari segmen yang sama . Follow back? :)


http://ilasukatiramisu.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html