just because................

 Aku post macam ni hari tu. Sebenarnya yang nak dihighlightkan is or I like you tu.
Ala,benda ni kan ada kat Twitter. Aku kopipes je ha.

Then,



Lepas je si Muhammad Faiz nih comment,

(Dafi tu dia yang letak eh. Uweekkk!)
Kau ada kawan cam ni?? 
Ada??

Lepas tu malam tadi dia gagah la buat gambar ni guna pe benda entah.
Ye la,orang baru beli fon baru. 

Tahu pe benda ni?
Ni adalah gabungan gambar aku dengan gambar dia.
Gigih whatsapp kat aku.
Caption dia apa tau,
'Macam setan'

Sumpah memang macam setan.
Hari tu Raff buat gambar Raff dengan si faiz ni aku tengok ok lagi.
Sekali dengan aku??
Entah gambar aku yang mana entah dia bantai letak.
Hodoh nak mampos!

Scary tahu tak??
Aku dah terguling guling gelak.
Siput sedut betol.

*********************
Kawan aku yang ini,tak pernah sekali pun cakap benda serius kecuali malam tadi. Ayat dia buat aku touching ohh.

Yes,aku percaya akan ada suatu hari nanti someone yang macam kau cakap kat aku tu! Aku percaya sebab kau kawan aku. :')


Tenkiyu my mega bestfriend!
:)