Setia Hujung Nyawa Vs Sehangat Asmara


Cerita yang buat aku Maghrib pukul 8.


Memang siapa tak tahu kan aku minat hero dia ni. Even dah bertunang mamat ni, gigih kot cari Twitter Amar ni. Wahaha..


Aku suka cara dia bercakap, suka suara dia, suka lakonan dia. Sebelum ni aku dah perasan dah dia ada berlakon, tapi bila dia buat rambut baru, baru nampak kehenseman dia tu.. 

Novel ke drama memang buat aku nak mengadap TV even busy macam mana pun. Yang latest is,


Sehangat Asmara! Novel ni entah berapa kali entah aku baca.. Tapi aku tak pernah bayangkan yang Zainal Arif tu macam Adi Putra. Aku imagine dia putih dan tinggi. It's ok lah. Tapi sebab dia kat Astro, esoknya aku baru boleh tengok. Siap download kot.




6 comments:

Meera Ishak said...

best ke novel sehangat asmara tu? :D btw amar tu memang handsome ;P

nyna amani said...

Best! hehe, memang ensem.

nadzirah sofia said...

drama sehangat asmara confirm best!

nyna amani said...

So far tengok memang best...

Jannah Latif said...

setia hujung nyawa.. i love him!! aku pun sama weyh.. suke dgr suara dia.. cara dia gurau2.. awww! HAHA

nyna amani said...

Aww, aww.. Melting!