8 February to 12 February 2013

Rasanya gambar je lah ceritakan segalanya.

8 February 2013.
Sebelum bertolak ke Pahang, kitorang pergi Kenanga dulu cari barang. Sampai kampung dah pukul sembilan lebih. Sedih sebab lauk kenduri tahlil dah habis!

9 February 2013

The wedding!



We take a lot of pictures sampai tak tahu nak masukkan yang mana. Gambar pengantinnya tak banyak pun. HAHA.

10 February 2013
Petang tu kitorang pergi mandi sungai ramai-ramai dengan my family. Sebenarnya diorang ni memang nak datang kampung sebab nak mandi sungai. Haa, mandilah korang. Memula Nurul dengan Zyra je bawak baju lebih yang lain kononnya tak nak mandi. Penyudahnya semua terjun sungai. Aku je tak jadi tukang jaga barang.


11 February 2013
Puas fikir nak bawak diorang pergi mana. Ye lah, fikir jauh dan tak tahu jalan. Last Ira cakap nak pergi TC, so kami pun gerak ke Kuantan. :)

Lepas berjimba kat TC, kitorang pergi makan ikan bakar. Sampai rumah pukul satu lebih dah.

Esoknya diorang dah gerak balik.. :(

Thanks korang ikut aku balik kampung.

February terindah. :)

3 comments:

Nao Mei said...

wow comel semua gambar dibuat cam tu..mintak ajar leh tak..:)

nyna amani said...

Boleh jee.. :)

aisyah fashadeland said...

salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back??