Seni lipas.

Hari ni kami ada mock interview. While waiting. Ini aktiviti nya.

Hasil seni aku untuk Faiz.

 Hasil seni Faiz untuk Ira. Dapat jam youu.. Haha.

Hasil seni Faiz kat aku dah padam. Hasil seni Ira kat Faiz lagi cantik. Ada kucing tapi tak sempat nak snap. Hasil seni aku untuk Faz pulak jam couple. Jam  couple dengan Ira. Hahaha.. Tapi tak snap jugak.


Budak ni kalau depan awek punyalah macho kan. Tapi bagi lipas tengok. Hah, hilang macho tu..
Sebenarnya aku cuba faham bila dia geli dengan lipas. Dia kata sebab lipas selalu keluar dari lubang jamban sebab tu dia geli. Tapi! Meh aku cite.

Malam bila aku tak ingat dah, kitorang makan kat luar. Masa dalam kereta tiba-tiba ada anak lipas. Kecik cenonet je pun.. Dia bantai bukak pintu kereta. Ok,kereta tengah bergerak kat tengah jalan and dia bukak pintu kereta! Melampau woii tahap geli lipas dia tu.. 

Tak pelik laki takut/geli lipas. Aku ada kawan lelaki, ehemmm, kawan lelaki masa sekolah dulu, dia punya geli dengan lipas, dia boleh berdiri atas meja kat dewan makan. Tapi lelaki macam ni memang pembersih. Yes, mamat dua orang yang aku kenal ni memang sangat pembersih. 

Letihnya badan tak berehat.Start esok memang dah start pecah kepala. I hate short sem! Ya Allah, tolong permudahkan segalanya... 

2 comments:

Wee Zawiah said...

klu dah bosan gila , macam2 boleh jadi ... hehehee

nyna amani said...

Haha.. Memang pun..