Giant dah macam rumah kedua aku dah.

 Bila nak kurus nih......
Aku buat ujian tulang dekat Anlene. Chinese ensem yang buatkan ujian. Kehkeh. Dah dapat result dia usik aku macam mana umur baru 21 tahun tulang da terok. Aku ingat dia main-main.
Terok gila.Akak tuh cakap tahap aku nih dah merisaukan. Dia pulak yang risau kat aku. Tahap nak sampai ke tulang orang tua dah. Aku kena pergi cek kat hospital. Tidak, aku tak percaya, tipu, tipu, tipu!

And, kitorang buat surprise birthday party untuk Nurul. Tak boleh upload pic suasana sebab ramai yang tengah seksi. Haha.

Happy Birthday Nurul. :)


Sebenarnya, sebelum ini, aku masih meletakkan harapan yang menggunung tingginya.
Tapi bila aku tahu dia dah keluar dengan orang lain,
aku faham dia cuba bagi hint supaya aku tak tunggu lagi......

 



2 comments:

Zakia said...

tak gemuk la..ok je..hhaaha..org tu ckp mcm tu sebab suh beli anlene tu

nyna amani said...

Tahu x pe. Macam pelik je.. Aku rasa tulang aku kuat je.. Haha