Benda best!

Hye!

Hari ni kita nak share benda best. A few of my friends ada buat bisnes. So, korang boleh la singgah-singgah mana tahu ada benda yang memang korang tengah cari kan..

First is


FR HOMEMADE CAKES MENYEDIAKAN PELBAGAI JENIS KEK,APAM POLKADOT,CHEESE TART,PUDING,LAKSAM PANTAI TIMUR(KUAH LEMAK),BIHUN SUP & NASI TOMATO...DI  JAMIN HALAL 100%..HARGA2 DI SINI  BERPATUTAN BOLEH DI RUNDING (TEMPAHAN BANYAK)..PENGHANTARAN DI SEDIKAN..& HARGA AKAN DI CAJ MGIKUT TEMPAT...SEKITAR SIMPANG 4 & TANAH MERAH,FREE...   KEK2 TERDAPAT DI SINI....:KEK COKLAT MOIST,KEK MILO MOIST,KEK KERAMEL,KEK MARBLE,KEK PISANG,KEK OREN,KEK SPAN,KEK BATIK,KEK MARBLE CHEESE,MUFFIN COKLAT CHIPS & DLL...~APAM PELBAGAI VERSI & FELLING...~VERSI ; LADY BIRD,ANGRY BIRD,STRAWBERY,DOT2,BEE & BOLEH TULIS NAMA...FILLING ; STRAWBERY,BLUEBERY,COKLAT,KAYA & BOLEH REQUEST FILLING LAIN..

Aku boleh jamin sedap sebab aku dah rasa!

Second.


Okey, yang ini pulak baru je bukak. Ada baju and ada khidmat make up untuk pengantin.. Aku rasa kalau nak tahu detail korang pergi page dia yang aku link kan tu okeyy?Fieyna Collection
Ada halfmoon shawl yang tengah famous sekarang ni. Ada baju comel-comel.No comments: