Jom BW sambil Follow sampai Lebam


Bukak Fb nampak orang invite segmen. Disebabkan segmen dia simple sangat-sangat. Aku pun rajin nak memeriahkan. Sebab kalau segmen yang bersepah nak kena like page bagai,aku malas. So..
Macam biasa, nak sibuk join jugak tekan banner.

p/s
Blog dia lawan weyh!


21 comments:

Sa Michaisi said...

Okay dah siap! Hehe , maseeh join . Bila senarai peserta siap dimasukkan , saya akan inform okay? ;)

cik Que said...

dtg dri segmen sama...selamat berkenalan...^____^

Ci Kecil said...

YANIE datang dari segmen yang sama :] jemput ke blog saya yerr awak :)saya dah follow awak sekali :)
http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

syaz syasha wanie said...

Done follow :) datang dari segmen yang sama :) http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

YasminRoslan said...

hi , saya datang dari segmen yang sama :)

http://ceritayaya-yaya.blogspot.com/2012/11/segmen.html

irwan alessa said...

assalamualaikum..

Wan datang dan follow sini dari segmen yang sama.. Jemputlah datang blog wan dan rajinkan tangan untuk follow sekali :)

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Haziqah and atiQah said...

Golek-golek sini dari segmen yang sama. ^___^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html


join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

Cik Wieda said...

bw sini , kalau nak follow boleh ja :)

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

amy fendi said...

BW sini, dari segmen yang sama http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Jom join Giveaway Fatini http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Reena Shukri said...

reena singgah sini..dari segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

miszfazierra said...

salam, hi awak, jejalan sini jenguk2 awak. btw, salam kenal yup! done follow here ;)

http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

♡ Cik Rafiqah said...

do bw dp follow :)
dari segmen yg sama .

http://rafiqaheyqa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

cik sweety said...

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

saya join ye. jum BW my blog too :)

Fatin Nabila said...

Dari segmen yang sama ^^V

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Fatin Nabila said...

Dari segmen yang sama ^^V

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dr segmen yang sama...

D i n said...

dari segmen yg sebijik hehe

http://dingraphic.blogspot.com/

miela lula said...

dari segmen yang sama. done follow awak follow larhh saya balik yea? http://mielalula.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

leogurl94 said...

Dari segmen yang sama..suka asama blog nih..follow n bw here :)

Anis Farhana said...

Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

Cik Siti said...

salam..sy datang dr segmen yg sama..
jemput dtg ke blog sy ye..:-)

http://www.ctfarahcomey.blogspot.com/2012/12/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html