Pahangkutweetup@TC!

Sepatutnya aku pergi wedding Kundo hari ni. Tapi atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan,aku tak dapat pergi. Jeles gila tengok bebudak ni upload pic. tapi tak pe, aku mengubat kekecewaan pergi Pahangtweetup!

Tak best nak cite sebab pic ambek tak banyak.. Actually ada macam-macam aktiviti tapi aku tak masuk pun. Janji nak pergi dengan Juna,tapi dia ada masuk game apa entah, nanti aku sorang-sorang. So aku pergi lambat sikit.. Aku ajak Azie pergi. Hoho..


Disebabkan aku ada twitter, aku pergi register and dapat t-shirt free!  Juna dah ambekkan untuk aku. Then aku ambekkan untuk Azie sebab Azie tak ada Twitter..

Malam ni ada Bunkface. Kalau tak hujan dan kalau rajin nak keluar, kejap lagi aku keluar lagi. ;p

Fyi, kat Kuantan dah ada RapidKuantan! And, diorang akan bawak korang dari stesen bus ke TC semata -mata untuk tweetup nih..

Masa register tu dia bagi t-shirt, kupon makan and lucky draw. Tak dapat nak upload sebab tertinggal dalam beg Juna. Kupon makan tak guna pun. Kitorang pergi makan Burger King je..

Telok Chempedak, Kuantan. Sayang nak pindah rumah baru sebab lepas ni dah jauh pada TC.. :(

Siapa ada kat Kuantan cepat pergi sekarang!
Pukul 12 malam kang baru habes..
Jom,jom,jom!!






1 comment:

nurul ain said...

bw...
http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/nak-rambut-sihat.html