Fasha Sandha bunting pelamin pun nak kecoh.



 Kadang-kadang aku rasa bagus jugak aku tak berapa menumpukan perhatian waktu belajar bab ni masa Form 3 dulu. Kalau terlebih pandai dan bijak pun boleh jadi isu. Boleh jadi fitnah and boleh jadi macam-macam. Terkekek -kekek aku baca comment kat Beautifulnara tadi. Paling banyak comment nak menuntut ilmu dengan Jejai.. Cet pow dah.. Tu kan rezeki. Ok, kawan-kawan aku yang dah kawen, sila cepat dapat baby. Boleh aku snap snap pic baby comels. :)

2 comments:

Cik Adieb said...

Info yg menarik,kengkadang kalo tym ceramah sal benda ni..mang masuk tlinga kanan pastu kuar lah dari telinga kiri

Zakia said...

hahha..aku pun pelik gak.cepat giler..tapi tu kan rezeki kan :)