Terima kasih buat aku speechless.


Orang selalu cakap yg perempuan baik untuk lelaki yg baik.
Bagi aku ko dah cukup baik dari mata aku walaupun aku tak kenal ko macam ko slalu cakap.
i'm not a good guy and I admit it.
idop aku enjoy sana sini.
tapi apa yang aku fikir x salah untuk aku cari perempuan yg baek sebab mayb dia boleh bimbing aku balik untuk jadi baik.
ye..perempuan yg baek akan cari lelaki yg boleh jadi imam dia right..
tapi kadang-kadang perempuan jugak boleh jadi seorang pembimbing. tu bagi aku la..

I know you will read this blog. Okeyy, aku memang speechless baca text kau yang ini. You made me cry!
I'm not a good person. You REALLY have to know it. Aku betul-betul kena belajar jadi baik sebelum layak untuk siapa-siapa pun. I'm sorry.
*************
Lepas aku break dan seolah olah dihina oleh ex aku, aku rasa sangat dan teramatlah rendah diri. Aku rasa aku memang tak layak untuk siapa-siapa pun. Aku tak cantik, tak bijak, tak kaya, solehah jauh sekali. Aku banyak kelemahan. Tambah-tambah bila yang banding-bandingkan aku is orang yang pernah aku cinta. Tapi Alhamdulillah, aku ada orang sekeliling yang selalu bangkitkan semula semangat aku. Orang yang selalu ingatkan aku supaya tidak ingat pada setiap kata yang dia katakan pada aku. And, one of them is you.

Untuk kau, and kamu dan kamu, thanx. :)

Ada lagi sorang yang ayat dia selalu bagi aku senyum.
Okeyy, dia pun suka sangat baca blog ni.
Korang akan tahu, betapa aku sangat hargai.
Sorry, even aku x dapat terima siapa-siapa,
I'm glad to know all of you.
Thanx.. :)

6 comments:

::CIK LYNN:: said...

yakin ntk jd lbih baik stiap hari...=)

TanpaNamaDer said...

sib baek ada kawan utk bagi semangat ...

nurshamila said...

so sweet. kita kena terima seseorang tu walaupun dy tak sempurna sbb kita sendiri jauh daripada kesempurnaan. manusia dijadikan berpasangan utk saling melengkapi. k akak ignore ja. haha

nyna amani said...

@::CIK LYNN::
Hope so.. :)InsyaAllah..

nyna amani said...

@TanpaNamaDer
Alhamdulillah.. :D

nyna amani said...

@nurshamila
Yup, saling melengkapi.. Nice.. :)