Mana-mana pun tak apa lah.

Masa aku tengah sibuk kat Azie's convocation tadi, dapat text dari Ira. Dia cakap sem ni aku satu kelas dengan dia. Aku cam tak amek port sangat and aku rasa mesti salah dapat info ke apa. Balik je dari convo tu, aku online and...

Kawan aku dua orang ni im at the same time. Ni kes nak nganjing la ni.. Nak tak nak, aku pergi jugak tengok kat Omsa punya wall. (Aku tak add Omsa).

Aku bukan tak suka masuk claz A. Tambah-tambah satu claz dengan Ira. Memang aku suka sangat. Senang nak pergi claz sama-sama. Cumanya, aku dah biasa dengan dak claz B. Aku rasa dahi aku dah tertempek claz tu. Aku rasa mesti Miss main letak je ni nak bagi balance. Erm, tak pe lah. Ramai jugak kawan aku yang claz B masuk claz A. So, chill je lah.


See??? Belum masuk dah kena buli..



Apa-apapun, I miss you guys and girls!
Dua bulan rasa macam lama gila!

Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku semester ini..
:D



5 comments:

nurshamila said...

kelas A tu first class ka pa? klu camtu, tahniah laa. mesti ada reason. hikmah. haha akak study mana ek?

nyna amani said...

@nurshamila
Tak pun.. Department maen letak je.. Every sem claz tak tentu.. Kat Unikop.

Iena Eliena said...

salam..
jalan2 kt sini & cik iena nk tag
jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
tarikh tamat:31 mei 2012

IdaRaida said...

wah..gud luck jugak la nyna..
hehhe..
dah biasa dh tercampak kelas nie..
kadang2,,masuk kelas.. xde kawan pun.. sorg2 jep..hehe..
anyway! good luck nyna..:)

nyna amani said...

Thanx! Tu la, redha je la..